top of page

GRATIS Masterclass

Maandag 27 februari 20:00

VOL GEBOEKT - Er komt binnenkort een nieuwe datum!

Ik wil meer Energie!

In deze masterclass ga ik jou een aantal tips geven om weer energieker de dag door te komen:

  • Wat kan voeding hierin betekenen?

  • Wat kun je veranderen aan je leefstijl?

  • Welke supplementen kun je eventueel gebruiken?

  • En er is ruimte voor vragen!

Wie ben ik?

Mijn naam is Elske en ik wil mensen helpen naar een gezonder en fitter leven.

Dit doe ik als orthomoleculair therapeut oftewel met alternatieve geneeskunde. Door middel van voeding en leefstijl aanpassingen kan ik hele mooie resultaten bereiken met mijn cliënten. Het is geen dieet en daardoor veel duurzamer.

In deze masterclass ga ik jou alvast wat tips geven over hoe je energieker de dag door kan komen.

 

Geschikt voor iedereen! Ben jij erbij? 

77-3058-Fotografie Majella -61.jpg

80% van de mensen die ik in mijn praktijk krijg kampt met vermoeidheidsklachten. Sommige zijn zich hier nog niet eens bewust van tot dat we in gesprek gaan en ik ze laat inzien dat ze hier geen genoegen mee hoeven te nemen. 

Het lijkt misschien heel normaal om 's avonds op de bank te gaan hangen voor de tv. Dat is voor een keer geen probleem maar het moet geen gewoonte worden omdat je geen energie meer hebt op dat moment.  

Zelf heb ik deze energie loze periode ook mee gemaakt. Ik was volledig uitgeblust, niet in staat de hele dag door te komen laat staan nog te kunnen sporten. 

Door mezelf onder te dompelen in de orthomoleculaire geneeskunde heb ik mezelf kunnen helpen. Het aanpassen van mijn voeding en leefstijl door middel van de EMBbloedtest was de sleutel tot succes.

Dit koste wel tijd omdat ik stapsgewijs aan de slag ging! En hier zit het succes van mijn verhaal. Waar ik alles altijd in een sneltreinvaart deed, wat mij uiteindelijk deze klachten opleverde doe ik het nu juist rustiger aan. 

Graag wil ik jullie mijn KEY tot succes met jullie delen!


In deze live masterclass ga ik een aantal onderwerpen met jullie doornemen. Zodat jij na deze masterclass een aantal handvatten hebt om mee aan de slag te gaan voor meer energie. Denk hierbij aan welke voedingsmiddelen wel of beter niet, misschien zitten er wel ongezonde patronen in je leefstijl waar jij je nog niet bewust van was of is het toevoegen van een supplement wel het antwoord.
 

bottom of page