top of page
Your-Balance-Retreat-Shoot.-12.jpg

YOUR BALANCE RETREAT

Voor wie?

Vrouwen die:

 • Een keer voor zichzelf willen kiezen!

 • Klaar zijn om hun patroon te doorbreken

 • ​Klaar zijn om uit hun comfortzone te stappen en een avontuur aan te gaan

 • Klaar zijn om te ontvangen

 • Meer zelfvertrouwen willen

 • Hun zinnen even wil verzetten

 • Een stap wil zetten richting een gezondere leefstijl

 • Meer balans willen

 • Gewoon even lekker willen genieten

 • Hun vrouwlijkheid willen omarmen

 • Klaar zijn voor een volgende stap

 • Meer in hun kracht willen komen

 • Stil staan maar weer vooruit willen

Preview-Retreat-Elske.-21.jpg

Oktober editie 2022

Kiezen voor jezelf!

Ik kan mij voorstellen dat het een hele stap kan zijn om voor jezelf te kiezen als je gewend bent om altijd voor een ander te zorgen. Dit is ons vrouwelijk instinct! Maar tegenwoordig wordt er veel meer van ons verwacht dan alleen nog maar zorgen. Dat terwijl wij vrouwen hier vanuit de natuur niet voor gemaakt zijn. Nu bestaat er gelukkig epigenetica en worden wij vrouwen steeds sterker en weerbaarder. Dit gaat echter niet snel genoeg en dat resulteert erin dat veel vrouwen overspannen raken of zelfs in een burn-out krijgen. Daarom is het goed om soms even voor jezelf te kiezen zodat je tijd hebt om op te laden. Geloof mij, het is belangrijker dan ooit om tijd voor jezelf te maken! Even weg uit die hardwerkende, zorgende rol of de altijd-maar-willen-presteren  rol. Je mag gewoon alles even los laten en gewoon zijn wie je bent!

Your-Balance-Retreat-Salinas_edited.jpg

Mei editie 2023

Claudia, 25 jaar

Je mag trots zijn op wat je heb neergezet. Ik heb echt iedere seconden genoten van de locatie, de meiden, het programma eigenlijk van alles. Je luisterde zo goed naar wat iedereen wilde en stuurde precies de goede kant op.  Nogmaals dank voor alles!!

Wat je kunt verwachten?

De 4 elementen van deze week zijn bewegen, voeding, mindfulness en genieten. Er staat een fantastisch programma gepland maar alles hangt af de groep. Ik voel aan wat de groep nodig heeft en daar speel ik zoveel mogelijk op in.

WhatsApp Image 2023-07-16 at 15.14.38.jpeg

De derde editie zal Meike mij ondersteunen de hele week. Daarnaast gaat ze een Breathwork sessie geven.

Meike Barelds 

Wie ben ik - Een sterke zorgzame vrouw die veel bezig is met het voelen in haar lijf. 

Lange tijd was ook ik vooral bezig met mijn hoofd. Doelen stellen op alle vlakken, sporten, ijsbaden, werk en persoonlijk. Tot ik overtraind raakte en ik wel naar mijn gevoel moest gaan luisteren. 

Wat mij, naast rust, enorm heeft geholpen is ademwerk. Dit zette ik dagelijks in, van korte momenten tot langere sessies. Dit heeft mij terug naar mezelf gebracht & naar mijn gevoelen. 

Ook ben ik veel bezig met mindset en routines. Steeds opnieuw uitzoeken wat ik belangrijk vind in het leven en hoe ik hier actief naar toe kan werken. Wat je wil kan namelijk steeds veranderen. Voor mij zit tussen mindset en routines en mijn gevoel een diepe connectie en hiermee werken vind ik heel waardevol.

Onze fotograaf - Sanne Luna gaat foto's maken tijdens het retreat. Waaronder een fotoshoot van de groep maar ook van het individu. Je krijgt de je eigen portret foto gemaakt op een adembenemende plek.

Als Nederlandse fotograaf op Ibiza leg ik je vast in je kracht in de magie van Ibiza. Vanaf jonge leeftijd begon mijn fascinatie voor fotografie. Zodra ik mijn eerste stappen zette begon ik al te experimenteren met de camera van mijn ouders. De camera loopt als een rode draad door mijn leven.

 

Vorig jaar ben ik naar Ibiza vertrokken om hier mijn droom te leven. Ik vind het nog steeds zo bijzonder dat je een moment kunt vangen en voor altijd kunt vereeuwigen. Ik voel me bevoorrecht om mijn werk uit te mogen voeren op Ibiza en ik geef je graag de magie van het eiland mee!

Sanne-Luna-Photography-Ibiza-Fotograaf-Photographer.1-scaled.jpeg

Lieve vrouw, heb ik je getriggerd op dit moment? 

Ben je nieuwsgierig naar meer?

Ik heb een e-mail voor jou gemaakt met nog meer informatie over deze week: foto's van de kamers, alvast een voorproefje van het programma en wat er allemaal nog meer voorbij zal komen in deze week. 

 

Ben je al zo enthousiast geworden dat je mij wilt spreken om kennis te maken?

Ik vind het ontzettend belangrijk dat er een klik is tussen ons en dat jij de juiste keuze maakt. Hier help ik je met alle liefde mee. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en je hebt daarna alle ruimte op nog even te voelen of dit jouw moment is.

Your-Balance-Retreat-Ibiza_edited_edited.jpg
bottom of page