top of page

PURE ARCTIC OIL

Omega-3 

Ervaar zelf de voordelen van Eqology visolie en vergroot de kwaliteit van je leven.

De voordelen van Eqology omega-3:

Een tekort aan Omega 3 Eqology visolie (vetzuren) maakt afvallen lastiger. Omega 3 eqology visolie zorgt ervoor dat je celmembranen en hersenen soepeler worden en het remt ontstekingen. Doordat je celmembranen soepeler worden verminder je insuline en leptine resistentie en treed er eerder verzadiging op en ervaar je minder snel behoefte aan eten. Je cellen zijn immers soepeler en kunnen beter vet uit de cellen halen en omzetten in energie. Daarnaast verlaagt de omega 3 visolie Eqology de ontstekingswaarden in je lijf, ook die verlaagt de insuline niveaus. Fantastisch want insuline is het vet opslaghormoon. 

 

Welvaartsziekten blijken allemaal in de basis voort te komen uit sluimerende ontstekingen die het lichaam niet opgelost krijgt. Een tekort aan omega 3 is daar een hele belangrijke reden van. Want omega 3 zorgt ook voor:  

 • Een goede opname van voedingsstoffen en de ontgifting (celstofwisseling) 

 • Een goede werking van het immuunsysteem (ontstekingsregulatie)

 • Een goede stemming (ontwikkeling van het brein) 

 • Een evenwichtige hormoonbalans (bouwstof hormonen)

 • Een hoge stressbestendigheid (hormoongevoeligheid)

 • Een mooiere huid en haar (UV-bescherming en hydratatie van binnenuit).

 • DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen. 

 • DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie. 

 • EPA en DHA dragen bij tot een normale werking van het hart.

Omega 3 visolie helpt je enorm bij veel gezondheidsklachten, zoals: PCOS, PMS, oestrogeendominantie, endometriose, acne, psoriasis, eczeem, moeite met afvallen/aankomen, haaruitval, burn-out, energie & mood schommelingen. 

Omega 3 verbetert cholesterol niveaus (zelfs zo goed dat statines regelmatig niet meer nodig zijn), biedt bescherming tegen hart- en vaatziekten en achteruitgang van het brein.

Voor, tijdens en na de zwangerschap zijn omega 3 vetzuren ook essentieel voor de opbouw van de hersenen en het zenuwstelsel van je baby. Zowel bij kinderen als volwassenen zijn omega 3 vetzuren onmisbaar voor een goede hersenfunctie. Dus ook bij aandoeningen zoals depressie, postnatale depressie, geheugenverlies, autisme, concentratievermindering, ADHD en ADD zijn omega 3 vetzuren effectief gebleken in de behandeling.

Waarom ik blij ben met de Eqology visolie? Het is een zuivere visolie met een totox waarde beneden de 5. Het is super duurzaam omdat er niet extra vis voor wordt gevangen maar het juist wordt gemaakt van de restanten van gevangen vis. Het wordt direct op zee al klaar gemaakt en in flessen gestopt, dit zorgt voor een enorm vers product en voorkomt vieze visboeren (wat overigens betekent dat je echt met enorm slechte kwaliteit te maken hebt, waar je lever, brein en immuunsysteem echt niet blij van wordt). Ik zeg altijd liever minder nemen van goede kwaliteit dan meer van slechte kwaliteit. 

Verhouding omega 3 en omega 6:
 

In de afgelopen jaren in onze consumptie van omega 3 flink afgenomen en de consumptie van granen (omega 6 vetzuren) toegenomen. Met het gevolg dat de juiste balans ver te zoeken is. Een juiste balans is idealiter 1:1. Een balans boven de 1:4 geeft je verhoogd risico op onderstaande ziektebeelden. Ik zie regelmatig uitslagen van 1:30 of zelfs 1:50. 

Bekijk de video waarin wordt toegelicht hoe het komt dat de omega 3/6 balans bij veel mensen verstoord is, wat de voordelen zijn van omega 3 en hoe je het na 4 maanden aantoonbaar kan zien in je bloed bij gebruik van de EQ Visolie.

Alle video's

Alle video's

Nu bekijken

Omega 3 visolie bestellen

De rode bloedcellen in je lichaam hebben een levensduur van ongeveer 120 dagen. Voordat je rode bloedcellen de omega 3-vetzuren hebben opgenomen gaan daar dus zo’n 5 maanden overheen. Eén of twee maanden visolie slikken heeft daarom geen zin. Dit verklaart ook waarom de effecten van omega-3 niet binnen een dag voelbaar zijn. Eqology gaat voor kwaliteit. Je cellen hebben namelijk de tijd nodig om de omega 3-vetzuren EPA en DHA op te nemen. 

Dit is de reden dat Eqology visolie in een abonnementsvorm van 6 maanden levert. Je krijgt iedere maand je visolie thuisgestuurd, super handig. Visolie is een van de supplementen die ik bijna altijd aanraad in de basissuppletie met nog een aantal. Dus ik raad je niet aan om te stoppen, maar als je wilt stoppen: dan kun je het abonnement na 5 maanden gemakkelijk zelf opzeggen. De volgende bestelopties zijn er:

 

1. Eqology visolie + omega 3/6-meting

 • Twee flesjes visolie (in de eerste maand)

 • Vingerpriktest (in de eerste maand). Deze vingerprik dient als 0-meting*.

 • Vanaf de tweede maand 1 flesje per maand.

 • Na 4 maanden gebruik van de visolie krijg je nogmaals een test toegestuurd om je progressie te bekijken

*Is bij de 0 meting jouw ratio al 1:3 op lager, dan feliciteert Eqology jou met je goede gezondheid en krijg je je geld terug. 

€119,- eerste maand

€38,- vanaf tweede maand (per maand) 

Bovenstaande kosten zijn exclusief €5,90 verzendkosten

2. Eqology visolie zonder omega 3/6-meting

 • De eerste maand 2 flesjes visolie

 • Na de eerste maand ontvang je 1 flesje per maand. Je betaald de eerste maand €76 en daarna €38, exclusief €4,90 verzendkosten. 

​​

€76,- eerste maand 

€38,- vanaf tweede maand (per 4 weken) 

Bovenstaande kosten zijn exclusief €5,90 verzendkosten

Bestel formulier 

Bedankt voor de inzending, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

bottom of page